Palvelut

Ihmiset luovat onnistumisen edellytykset

Digitaaliset yhteisötyökalut tuovat parhaimmillaan erinomaisen helpotuksen arkeen ja työnkulkuihin. Ilman käyttäjien perehdytystä ja koulutusta työkalut jäävät tyhjäkäytölle ja pahimmillaan vain sekoittavat yhteiset käytännöt. Käyttäjien mukaan ottaminen jo valmisteluvaiheessa sitouttaa ja osallistaa ja siten parantaa käyttöönottokokemusta.

Yhteisöjen voima syntyy sen toimijoista. Kun on riittävä ymmärrys toiminnasta ja toimijoista, voidaan tehdä rohkeasti päätöksiä toiminnan kehittämiseksi. Minä autan kehittämään yhdistyksiä ja pk-yrityksiä tehokkaammiksi ja tuottavimmiksi.

Yhteisövalmennus

Yhteisövalmennuksessa tutustutaan yhteisön toimintaan, seurataan johtajamista ja perehdytään toiminnan suunnitelmiin. Asiakasymmärryksen muodostumisen jälkeen pidetään yhteisötyöpaja ja löydetään ratkaisuja menestymiseen.

Toimisto LEAN

Palvelu on tarkoitettu niille, jotka haluavat parantaa työtehoa, lisätä kiireettömyyttä ja löytää olennaiset asiat jättämällä turha työ pois. Toimisto LEAN on työtapojen seuraamista, työnkulkujen ja tietotyön kehittämistä sekä ratkaisujen löytämistä ja rakentamista.

Turvallisuuskoulutus

Kysy turvallisuuskoulutusta yrityksille ja yhteisöille. Koulutukset räätälöidään tarpeiden mukaan. Koulutukset voivat sisältää yksilöiden turvallisuustaitoja, kuten alkusammutus- ja ensiaputaitoja sekä yhteisön varautumista liittyviä koulutuksia.
 

Kehitystyö, fasilointi ja konsultointi

Kysy apua työpajojen, dialogikeskusteluiden ja kehittämispäivien fasilitointiin tai projektien johtamiseen. 

Palvelumuotoilun keinoin löydetään oikeat ratkaisut yhdessä asiakkaiden kanssa.    

Odotan innolla yhteydenottoanne